Facebook Instagram ve Messenger

Dikkat: Bu yayındaki Resim-Makale ve Video Web'de bulunan Çeşitli kaynaklardan alınmıştır, Telif Hakkı tamamen kaynağa göre düzenlenmiştir. Bu konuda bir Sorun varsa Buradan bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Şubat 15, 2022 Google de Ara Bing de Ara ziyaretci-sayac

    Facebook Instagram ve Messenger Birleşiyor

Reels `i hayata sokan Facebook şimdide 3 uygulamanın Mesaj kutularını birleştirmek için gerekli denemeleri ABD `de uygulamaya başladı. Facebook ve Messenger görüşmeleri Instagram DM `ye taşınıyor. Facebook kendine bağlı uygulamaları birleştirerek kullanıcılara verimli bir ekosistem sunmaya çalışıyor. Bunu yaparken Facebook veya Instagram kullanan biri Messenger `ı kullanması zorunlu hale geliyor.


    Facebook ve Messenger Görüşmeleri Instagram DM `ye Taşınıyor

Kullanıcıların bir bölümü Facebook uygulamasından uzak dururken Messenger uygulamasının kullanımı epeyce azaldı Facebook bu hamlesi ile Messenger `ı tekrar güçlendirmek ve dolayısı ile Facebook `tan uzaklaşan kitleyi tekrar platforma dahil etmek istiyor. Meksika ve ABD `de değişikliğe geçiş zorunlu değil kullanıcılar isterlerse uygulamayı güncelleyerek geçiş sağlayabiliyorlar. Tabiki bu değişiklikliğin Facebook için olumlu sonuçları olduğunda tüm dünyada bu değişikliği zorunlu hale getirebilir. Türkiye `de kullanıma sunulduğunda Android için Facebook Messenger ve Instagram `ın güncel versiyonunu güncelleyip kullanabilirsiniz.


    Facebook Instagram ve Messenger Birleşiyor

Değişiklik sayesinde Instagram kullanıcıları platform değiştirmeden Facebook kullanan arkadaşları ile konuşabilecek ve Messenger uygulamasının tüm özelliklerinden Instagram `da da faydalanabilecek. Instagram portalındayken mesajlar renkli ve daha fazla emojili olacak. Instagram `ın DM ( Direct ) özelliğini yok ederek yerine kendi ait uygulamalar arasında tek mesajlaşma yolu olarak Messenger `ı devre alması hatta Instagram `daki mesaj ikonu Messenger ikonuna değişmesi sosyal medya ağı devin de devrime giden bir hamle olarak görüldü.

Blogger
Disqus
Yorum Yapmak İsteyebilirsiniz

Hiç yorum yok

970x90 reklam alani